WINTER WATER FACTORY

Winter Water Factory is een onderneming uit Brooklyn gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van organische kinderkledij. Mooie, opvallende en frisse prints zijn het handelsmerk van Winter Water Factory. Ze geloven in de creatie van hoog kwalitatieve kinderkledij voor gezonde kinderen en een gezond klimaat. Elk kledingstuk is gemaakt van 100% organisch katoen. Zij produceren hun kledij volledig in de Verenigde Staten.

100% organisch katoen / organic trade association

 

SOFT BABY

Soft Baby is een merk uit New York. Ze produceren enkel producten gemaakt van 100% biologisch katoen (vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën). Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en veilige grondstoffen om het maximum aan comfort en de hoogste veiligheid voor kinderen te kunnen bieden. Soft Baby werkt alleen met milieuvriendelijke inkt (op waterbasis) voor het afdrukken van alle patronen op hun kledingsstukken.

Soft Baby wil enkel de leukste producten ontwerpen om zo babies en hun ouders tevreden te stellen!

Soft baby producten zijn uniek in België en enkel verkrijgbaar bij T for Two!

100% organisch katoen / GOTS certified

LA QUEUE DU CHAT

La Queue du Chat is een Frans kinderlabel dat enkel gebruikt maakt van GOTS gecertificeerde producten om te kunnen garanderen dat hun kledij vrij is van chemicaliën en andere giftige bestanddelen.

Ontworpen om in bomen te kunnen klimmen, achter de kat aan te zitten maar ook om lekker in te knuffelen… deze kledij is gemaakt voor kinderen.

Geen vervelende, jeukende onderdelen, makkelijk aan te trekken, klaar voor elk avontuur!

100% organic cotton / FLO / SA 8000 / GOTS

LITTLE GREEN RADICALS

Little Green Radicals is een kinderlabel uit Londen. Ze hebben een passie voor eerlijke handel en fijngevoelig gevoel voor humor. Ze maken leuke, kleurige, frivole kledij voor onze kleine kapoenen. LGR is fairtrade en werkt enkel met organisch katoen. Dit alles met het grootste respect voor de mensen die hun kleren vervaardigen en voor de planeet.

100 % organic cotton / Soil Association / GOTS / Fairtrade

LION OF LEISURE

Lion of Leisure is een klein, onafhankelijk kinderlabel uit Antwerpen. Elk kledingstuk is met de grootste zorg en met de hand bedrukt en altijd vervaardigd uit 100% organisch katoen.

Alle afbeeldingen worden gedrukt met biologisch afbreekbare en op water gebaseerde inkt die niet schadelijk zijn voor de huid en het milieu.

Ze maken kledij voor kinderen met een typisch grafisch ontwerp bestaande uit een afbeelding van een dier waaraan een grappige twist werd toegevoegd.

100% organic cotton /  printed by hand / GOTS /  biodegradble water based ink

FILOBIO

Filobio is een organisch kledingmerk uit Italië.

Ze vervaardigen kleding die niet alleen rekening houdt met onze planeet en natuurlijke bronnen, maar ook goed is voor de huid.

Kledij voor de gevoelige huid van baby’s, gemaakt uit speciale materialen met respect voor het milieu.

Filobio heeft veel aandacht voor het ontwerp en design van de kledij in aanvulling op de gezondheid van onze kinderen en onze planeet.

Filobio producten zijn uniek in België en enkel verkrijgbaar hier bij T for Two!

100% organic cotton /  REACH rules / Associazione Tessile Salute /  toxin free

MOON MONSTERS

Moon Monsters is een Belgisch modelabel dat kleding en accessoires maakt voor de kleinste deugnieten onder ons. Ze werken met eigen, minimalistische en exclusieve handgetekende ontwerpen met een focus zowel op kwaliteit als op milieubewust ontwerpen.

Moon Monsters werkt enkel met organische katoen. Alle stoffen, inkt en materialen werden geproduceerd in een milieuvriendelijk proces.

100 % organic cotton / eco-friendly / GOTS

ORGANIC FARM BUDDIES

Organic Farm Buddies (Apple Park) werd gesticht in San Francisco met het oog op het creëren van milieuvriendelijke producten voor baby’s en kinderen. Het speelgoed van Organic Farm Buddies is geïnspireerd op het klassieke kinderspeelgoed, maar dan vervaardigd uit de beste milieuvriendelijke materialen.

Organic trade association member / polyester free  /  eco friendly dye / natural corn fiber / OEKO Tex- 100 low